Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

frietwagen aan huis

Welkom bij mobiele frituur Frietjes aan huis de Frietcar. Verjaardag communie babyborrel schoolfeest evenementfuif elke gelegenheid is voor ons goed geneog om voor u lekkere frietjes snacks enz te bakken.

Pin Op Foodtruck
Pin Op Foodtruck

Vers gebakken friet en groot assortiment snacks.

. Ideaal voor catering aan huis bedrijfsfeesten communies evenementen verjaardagen jubileumfeesten en andere partijen. Een frietwagen huren op locatie. Friet van Ons beschikt over een modern ingerichte frietwagen met vele mogelijkheden. Onder de 40 personen geldt er een minimaal bedrag per pakket om kosten te dekken.

Een fuif festiviteit bedrijfsfeest of evenement. Aan U de keuze. Met onze compacte frietwagens foodtruck frietkar rijden wij door heel Nederland en Belgie voor feesten partijen en evenementen. Kunt u een patatkraam huren.

Een frietwagen aan huis voor al uw feestelijke gelegenheden. Wij komen met een echte snackwagen of een patatkraam bij U thuis op Uw feest kinderfeestje straat of buurtfeest een opening open huis of heel evenement. Na afloop nemen we het afval voor je mee. De frituurmobiel wordt steeds ter plaatse gebracht en volledig geïnstalleerd door onze ervaren medewerkers.

Wij serveren alle soorten snacks en zelfs burgers. Zoals een communie verjaardag buurtfeest bruiloft of kinderfeestevenementen enzovoorts. Een patatkraam huren is een leuke manier om uw gasten van een voortreffelijke catering te voorzien. Neem dan contact met ons op via 06-51632617 mail naar infoonzefrietwagennl of vul het online contactformulier in.

Met ons frietwagen aan huis concept hebben we voor elk feest een passende oplossing. Al vanaf 240 pp. Een patat wagen bij U aan huis. Dat kan verse patat gewoon op locatie.

Wij serveren heerlijke verse frieten en kwaliteit snacks en of broodjes in een all in catering concept wat wij natuurlijk ook op maat voor U kunnen samenstellen. U kunt dan rekenen op heerlijke friet en snacks van onze mobiele snackwagen aan huis. De snackcar is actief over heel België Nederland en Duitsland. Onze prijzen zijn beste op de mark betreft prijs kwaliteit.

Wanneer u een kiest voor een frietwagen aan huis worden uw gasten natuurlijk heerlijk verwend met een hapje en een drankje. Onze gastvrije personeel vervult al uw snackwensen en maakt verse friet voor al uw feesten en partijen. Wij komen naar u toe ook aan huis. De frietwagen van Frietje on tour levert de heerlijkste friet en lekkerste snacks aan huis.

Bekijk alvast onze standaard formules die wij in aanbieding hebben. Frituur De Snackcar smakelijke en gezellige frietwagens en foodtrucks. Wij komen voor een friet uurtje of voor een heel evenement. Een frietwagen aan huis voor al uw feestelijke gelegenheden.

We hebben al voor diverse opdrachtgevers een passende. De Frietwagen aan huis of bedrijf in heel Nederland en Belgie. Frituur De Snackcar smakelijke en gezellige frituurwagens en foodtrucks. Bij grotere groepen is dit uiteraard wat langer.

Team Nicky heeft besloten na 11 jaar klanten gelukkig te maken met lekkere frietjes en salades ook klanten op verplaatsing gelukkig te maken met een foodtruck met als extra uitdaging Grill BBQ menus. Frietje Plus is hiervoor het adres. Onze frietwagens komen bij u thuis of op de door u gekozen locatie in heel België en Nederland. Feestsnacks komt naar een locatie van jouw keuze sluit de frietwagen aan bakt de verse friet en snacks en zorgt voor bakjes vorkjes en servetten.

Wilt u ook onze mobiele snackwagen aan huis boeken. Of wilt u meer informatie over Onze Frietwagen. Goed eten en drinken is zeer belangrijk voor het slagen van uw evenement feest of bijeenkomst. Voor onze snackpakketen hanteren we een minimaal aantal van 40 personen voor een snackwagen op locatie.

Frietje Frits is dé frietwagen aan huis voor alle feestelijke gelegenheden in de Brabant Limburg. Al onze frietkramen voldoen aan de laatste eisen haccp. Gemiddeld is onze frietwagen zon 15 uur geopend. Maar ook de sfeer en beleving is zeer bepalend of uw evenement een succes wordt.

Zou je echter iets anders willen ook dat kan vraag dan eenvoudig een offerte aan. Maar naast het verzorgen van een heerlijke maaltijd zorgen wij ook voor een gezellige sfeer. Even een babbeltje hier een grapje daar de verzorging van uw gasten gaat verder dan alleen de smakelijke snacks. Wij verzorgen uw buurtfeest ook catering van grotere events doen wij vanuit onze foodtrucks.

We zorgen er in ieder geval voor dat alle gasten royaal voorzien zijn voordat we vertrekken. Scholen en Instellingen Een frietwagen bij uw school instelling of vereniging regelt u extra voordelig bij Frietwagennl infofrietwagennl 0165-504393 Bel mij terug Frietkraam op locatie voor particulieren en bedrijven Een Frietkraam huren op feesten en partijen wordt steeds populairderWaarom nog zelf uren in de keuken staan voorafgaand aan uw feestje. Het is ook mogelijk dat er voorrijkosten worden gerekend. Friet van Ons staat voor kwaliteit professionaliteit uitstraling en.

Kies zelf de lekkerste snacks uit ons assortiment. Al jaren hebben we een drukke agenda met het verzorgen van onze verse gebakken friet met diverse soorten snacks en sausjes op feestjes. Een frietwagen met of zonder personeel. Frietjes laat je serveren door een.

Uiteraard hebben wij voor grotere groepen aangepaste baktijden. Vanuit onze frituurwagen serveren wij onze gerechten. Daarnaast is onze frietwagen een feestelijke verschijning met zijn vrolijke oranje kleuren. Door heel Nederland Belgie en vooraan in Duitsland.

Bekijk alvast onze standaard formules die wij in aanbieding hebben. Of het nu gaat om een communiefeest bruiloft aan huis of gewoon een verjaardag wij komen naar u toe ook voor scholen en verenigingen hebben we een. Maak uw feest compleet met onze frietwagen op locatie bij u thuis op kantoor op de sportclub of een andere locatie. Met onze ruim 20 jaar ervaring in de horeca staan wij garant voor service en kwaliteit.

Ook verhuren we onze frietmobiel zonder personeel. Frietjes en bbq aan huis. Frietkraam frietkot aan huis in Nederland en België. Zo komen we niet alleen op particuliere feestjes aan huis maar ook op de bouw communies en zelfs bruiloftenOok voor uw gelegenheid heeft Friet enzo een gepast pakket en frietwagen om de dag compleet te maken.

Zo weet iedereen dat het tijd is voor overheerlijke frietjes. Uw mobiele frituur aan huis wordt volledig door ons verzorgd. Een Frietwagen huren. Wij komen met onze frietwagen op locatie in Limburg bij u aan huis of op uw evenement.

Wanneer u een frietwagen huurt kunt met uw gasten gedurende 1 tot 15 uur onbeperkt smullen aan onze snackwagen. Wij bieden een zeer uitgebreid en divers assortiment voor een lage prijs. Dan biedt de frietwagen van Nickys Friet- Grilltruck in regio Antwerpen de uitkomst. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het minimumbedrag.

Een frietwagen aan huis voor al. Frietwagen huren met onbeperkt eten. Reserveer direct Bekijk prijzen. We hebben al op vele plaatsen en type feestjes mogen bakken met onze mobiele frietwagen of frietkar.

Een fuif festiviteit bedrijfsfeest of evenement. Wij komen naar u toe ook aan huis. Zo weet je precies waar je aan toe ben. Al onze cateringwagens voldoen aan de sterngste FAVV-normen en beschikken over de nodige keuringsattesten inzake brandveiligheid.

Bij het huren van de frietwagen wordt een bedrag per persoon afgesproken. Friet enzo komt echt overal.

Pin Op De Frietwagen
Pin Op De Frietwagen
Pin Op De Frietwagen
Pin Op De Frietwagen
Pin Op Foodtruck
Pin Op Foodtruck
Pin Op De Frietwagen
Pin Op De Frietwagen
Pin Op De Frietwagen
Pin Op De Frietwagen

Posting Komentar untuk "frietwagen aan huis"